Elinstallation

Våra installationer varken märks eller syns, men de ger dig funktion och flexibilitet genom hela anläggningens livslängd.

Det innebär lönsamhet för dig.Kombinationen av stark lokal närvaro, bred kompetens och flexibilitet har gjort oss till en av Sveriges ledande el- och instrumentmontörer.

Vi kan erbjuda allt från snabba enkla serviceuppdrag till totalentreprenader av högsta komplexitet.

Vi hjälper till med allt från utredning och produktion till förvaltning. Erbjudandet omfattar välutbildad personal som är flexibel och löser problem på plats. Vi tar hand om alla typer av elinstallationer, från tele, data och signalsystem till högspänning upp till 1000V.

Vår kompetens sträcker sig genom hela kedjan, från industrins mellanspänning och lågspänning för fastigheter.

Automation

Upptäck rörelse, spara energi och låt ditt hem helt styras av enkla knapptryck. Med vårt stora utbud av smarta produkter från bland andra Z Wave blir ditt hem uppgraderat till bekvämligheter du aldrig vågat drömma om. Automation är framtiden och framtiden är här.

Med hemautomation styr du ditt hem via mobilen eller genom enkla rörelser. Det gör hemmet bekvämare samtidigt som det blir både säkrare och mer energieffektivt. Efter en enkel installation kan du kontrollera allt från belysning till temperatur, luftfuktighet och energiförbrukning - direkt via en app. Smartare än så kan det nästan inte bli.

Tele & Säkerhet

Vi vågar påstå att vi har en unik möjlighet att hjälpa våra kunder på ett för säkerhetsbranschen nytt sätt. Detta åstadkommer vi genom att dra nytta av våra samtliga verksamhetsområden inom företaget.

Genom att integrera de bästa säkerhetssystemen med det senaste inom IT- och kommunikationsteknologi skapar vi mervärde för våra kunder. Våra annorlunda och unika lösningar, samt att vi vågar gå utanför de traditionella ramarna, är en styrka som våra kunder uppskattar.

Vi kan erbjuda allt från försäljning, design, projektledning till installation, service och support.

Givetvis erbjuder vi även serviceanmälan, löpande service, avtal för förebyggande underhålls- och fullservice samt support och utbildning.

Vi erbjuder kompletta system och produkter inom:

  • integrerade säkerhetssystem
  • inbrottslarm
  • brandlarmssystem
  • utrymningslarm
  • CCTV - TV-övervakning
  • tillträdessystem - passagesystem
  • låssystem
  • kort och tillbehör